A D R I A T I K

ADRIATIK 2014

                      SKUADRA E PARE        ILIRIA  2001

                   EKIPI I PARE I FUTBOLLIT U KRIJUA ME DATEN 21 SHKURT TE VITIT 2001.NISMETARE TE KRIJIMIT TE EKIPIT KANE QENE :GJERGJI PECANI,FLAMUR BYLYKBASHI,JOVAN KARANXHA,ALBAN DAUTI,AUREL ADHAMI,JEMIR LAME,MITIKA GRAZHDANI,FATMIR BERBERI ETJ.ISHI KETA SPORTASHES QE VITE ME PARE ,PAS ARDHJES NE WATERBURY GJETEN FUSHAT E FUTBOLLIT U ORGANIZUAN E GRUPE,LUAJTEN ME SHUME PASION,DHE ME SE FUNDI VENDOSEN,TE KRIJOJNE NJE SKUADER FUTBOLLI AMATORE.

               ILIRIA 2002 ME UNIFORME BLU

  DATA E SAKTE NUK ME KUJTOHET POR JU LUTEM TA SHIKONI KETE FOTO DHE ME JEPNI HOLLESI .

                           ILIRIA 2004

...BUCHS HILL PARK NE WATERBURY,ISHTE FUSHA QE NA MBLIDHTE POTHUAJ CDO TE DIELE PER LUAJTUR FUTBOLL  .ISHTE KENAQESI TEPER E MADHE NE FILLIMET E PARA KUR FUSHA E FUTBOLLIT FILLOI TE MBUSHEJ PLOT ME TIFOZA,MES TE CILEVE DALLOJE EDHE GRATE ME TE EMANCIPUARA TE SHOKEVE TANE.E NDJEJME VEHTEN BORXHLINJ NDAJ TYRE ,SEPSE NUK DITEM TE ADMINISTROJME MIRESJELLJEN TONE.

                    FORMIMI I EKIPIT ALBANIANS UNITED

         ..

                 UNIFORMA E DYTE per ndeshjet jashte

          

                              UNIFORMA E PARE

          

                   ALBANIANS UNITED 2009

..

      FITORE E PARE  2-0 me ARSENAL  4/19/09

add text, images, video, widgets, etc...